неділя, 26 березня 2017 р.

НОВІ МОЖЛИВОСТІ: ТОП-8 МЕДІАОСВІТНІХ КУРСІВ ТА САЙТІВ

       Кількість людей, які довіряють своє майбутнє університету та диплому зменшується з кожним днем. І все більше школярів, студентів та просто людей, яким подобається самоосвіта, віддають перевагу онлайн-навчанню.
    Редакція нашого сайту не бере на себе право стверджувати, що класична освіта в університеті втрачає свою актуальність, але ми пропонуємо вам ознайомитися з нашою добіркою сайтів і онлайн-курсів, якi, можливо, і не замінять повноцінну освіту, але точно зайвим не будуть у вашій медіаосвітi та стануть корисним доповненням у роботі, навчанні і поліпшать знання в цікавій для вас сфері.
     Освіта завжди буде в ціні і відкриє для вас купу можливостей. І зовсім не обов'язково витрачати на підвищення своїх навичок великі суми - є ресурси, які допоможуть вам зробити це абсолютно безкоштовно, вклавши в нього тільки свiй час.


"Інтуiт"
  Найбільший інтернет-університет з можливістю отримання вищої та другої вищої освіти, а також професійної перепідготовки і підвищення кваліфікації. Повноцінне навчання платне, але можна безкоштовно прочитати (або прослухати) більше 500 курсів по різних областях інформатики, фізики, математики, економіки, філософії, журналiстики.  Після проходження освітніх курсів можна безкоштовно отримати електронний сертифікат.



 Посилання: http://www.intuit.ru/



      "Універсаріум"

     Тут розміщені безкоштовні освітні курси викладачів ряду університетів, а також наукових центрів. 
    Курси виконані за освітніми стандартами і включають відеолекції, домашні завдання, тести, групову роботу і підсумкову атестацію.  

                                         
     Посиланняhttp://universarium.org/


"Лекторіум"

   Лекторіум - академічний освітній проект, який має два розділи: найбільший відеоархів академічних лекцій  і освітні курси нового покоління. Доступ до бібліотеки вільний і безкоштовний.    
  
   
     Посилання:https://www.lektorium.tv/


"TED"

    Розшифровується як «Technology, Entertainment, Design», що можна перекласти українською як «Наука, Мистецтво, Культура».
     Відома конференція, на сцені якої збираються і діляться своїми ідеями вчені, підприємці, митці, музиканти, інженери та багато інших. Практично всі відеоролики йдуть з субтитрами російською мовою.  

                    
     Посиланняhttp://www.ted.com/


"Школа Яндекса"

      Тут розміщені лекції Школи аналізу даних Яндекса. Головною її метою є підготовка фахівців - як для самого Яндекса, так і для IT-індустрії в цілому - в області обробки та аналізу даних і добування інформації з інтернету. 


     Посиланняhttps://academy.yandex.ru/
  

"Сoursera"

     Цей англомовний проект співпрацює з університетами, які публікують і ведуть в системі курси з різних галузей знань.
    Слухачі не тільки проходять курси, а й спілкуються з однокурсниками, здають тести та іспити безпосередньо на сайті Coursera.                                              
    
 Посилання:https://www.coursera.org/


"Академія Хана"

     Одного разу талановитий юнак, який закінчив MIT і Гарвард, дізнається, що у його маленькій кузини проблеми з математикою в школі. Він вирішує їй допомогти, викладаючи відеоуроки на YouTube, і миттєво стає вiдомим. 
   Тепер сайт академії Хана надає доступ до колекції з більш ніж 4200 безкоштовних мікролекцій з  різних тем. Багато доступні російською мовою.



     Посилання:https://ru.khanacademy.org/


"Prometheus"

     Корисний, а головне - безкоштовний ресурс від Київського національного університету ім. Т. Шевченка який має курс по Інтернет-медіа. Сайт має простий дизайн, що робить його простим у використанні.



    Посиланняhttps://edx.prometheus.org.ua/


Матеріал підготувала: Швець Анна

Немає коментарів:

Дописати коментар